Newborn

Fotoshoot

Een newborn fotoshoot is de perfecte manier om je pasgeboren baby vast te leggen. Een newborn fotoshoot is te doen tot ongeveer 12 weken, maar het beste is om deze te plannen in de eerste zes weken na de geboorte. Het is mogelijk om tijdens de newborn shoot foto’s te maken van alleen de baby, samen met de ouders of met het hele gezin. Leg de eerste paar weken van je eigen baby vast of geef een newborn shoot cadeau bij Studio Koudijs in Den Bosch!

Wat kost een newborn fotoshoot?

Newborn fotoshoot

Basis vanaf €125

  • Fotoshoot van ongeveer 45 minuten
  • Tot en met 10 personen meer personen kan voor 5 euro per extra persoon
  • Krijg 2 gratis foto print van 15 X 20 cm
  • Krijg 5 digitale foto’s van hoge resolutie
  • Je ontvangt de foto’s altijd in de hoogste resolutie
  • Altijd mogelijk om extra foto’s bij te bestellen

Wat is een newborn shoot?

Een newborn shoot is een fotoshoot die plaatsvindt in de eerste paar weken (tot maximaal 12 weken) na de geboorte. Deze bijzondere tijd duurt maar erg kort en is met alle veranderingen die plaatsvinden binnen het dagelijks leven erg overweldigend. Extra belangrijk dus om deze periode vast te leggen zodat je hier altijd op terug kunt kijken! Met een professionele newborn shoot in onze fotostudio in Den Bosch worden deze herinneringen voor altijd vastgelegd in hoge resolutie. Zo kun je de foto’s altijd af (laten) drukken op groot formaat en bijvoorbeeld ophangen in je woonkamer of in de kinderkamer.

Wat is het beste moment voor een newborn shoot?

Het beste moment om een newborn shoot te doen is in de eerste zes weken na de bevalling. Naarmate de weken verstrijken is je kindje al wat vaker even wakker en zal er zelf een eerste lachje verschijnen. Het grote voordeel van een newborn shoot plannen in deze weken is dat je baby nog steeds heel erg klein is, maar wel al een stuk alerter dan bijvoorbeeld in de kraamweek. Daarnaast is het ook erg fijn dat je je als mama weer wat fitter voelt dan vlak na de bevalling! 

Het is ook mogelijk je newborn shoot te plannen in de 6-12 weken na de bevalling. Je baby ontwikkelt zich in de eerste paar weken erg snel en kan al een korte tijd op zijn/haar buik liggen. Daarnaast krijgt je baby in deze periode al wat meer een ‘eigen’ gezichtje en open blik.

Contact

Wil je een fotoshoot inplannen of wil je meer informatie?

Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden!