Fotoshoots

Prijzen

Kom je gezellig langs? Wij hebben onze fotoshoots op een rijtje gezet, zou kun je makkelijker informatie vinden en een keuze maken. Mocht je meer informatie willen hebben? Neem gerust contact met ons op.

Onze fotoshoots

Spontane fotoshoots

Het eerste wat er bij je op komt bij een fotoshoot, is al snel die overdreven geposeerde foto’s. Iedereen staat er overdreven lachend op. Wij laten echter zien wie je echt bent, door onze werkwijzen zorgen wij voor een spontane en ongedwongen fotoshoot. We laten de foto’s ter plekke op de camera zien, en geven tips hoe je het beste kunt staan en ook waarom. Tijdens onze fotoshoots gaat alles natuurlijk en zorgen voor ouderwets lol hebben. Wat je van ons kunt verwachten? Spontane foto’s & heel veel liefde! Bekijk onze gezin & family fotoshoots zo krijg je een impressie!

Studio Koudijs - Fotograaf in Den bosch

Studio koudijs is dé fotostudio van ‘s-Hertogenbosch. Onze focus ligt op gezin & familie fotoshoots, zakelijke portretten, fotoshoots op locatie en kids fotografie. Onze studio is gelegen in een mooi karakteristieke studio-loft. Op de 4e verdieping van de Tramkade hebben wij een mooi plekje weten te bemachtigen. Het monumentale pand ligt aan het water, en heeft veel bezienswaardigheden rondom het terrein. Wij hebben een fantastische uitkijk over de Diezen, kom gerust langs! StudioKoudijs is dé fotostudio van Den Bosch.

De meest familievriendelijke fotostudio van 's-hertogenbosch!

Wij zorgen niet alleen voor de mooiste foto’s, maar ook voor een gezellige fotoshoot. De mooiste momenten verdienen de mooiste foto’s. Wij zien fotografie als ambacht! Voor belangrijke foto’s kom je naar Studio Koudijs, net zo als je voor schilderwerk naar een echte schilder gaat. Wij zorgen altijd voor een passende fotoshoot, of het nu gaat om een zakelijk portret, of om een fotoshoot met de hele familie.

Contact

Wil je een fotoshoot inplannen of wil je meer informatie?

Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden!