Iris

Fotoshoot

Iris foto’s zijn erg populair en wij snappen wel waarom! Een foto van je iris is namelijk erg speciaal, want ieder oog is uniek met zijn eigen prachtige kleuren. Wil jij een foto van je iris laten maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wat kost een digitale iris foto?

Een iris fotoshoot vanaf €60 nu voor €40

  • Krijg 1 digitale foto met standaard bewerking
  • Je ontvangt altijd de foto’s in de hoogste resolutie die zijn gemaakt
  • Altijd mogelijk om extra foto’s bij te bestellen
  • Extra bewerking is altijd mogelijk, vraag via mail voor meer informatie!
  • Fotoshoot van ongeveer 30 min

Klik op deze knop voor onze print prijzen

Print prijzen

Met meerdere een iris fotoshoot doen?

Voor elk iris dat erbij komt wordt een meer prijs gerekend van €20

  • Elk persoon krijgt 1 digitale foto
  • Je ontvangt altijd de foto’s in de hoogste resolutie die zijn gemaakt
  • Altijd mogelijk om extra foto’s bij te bestellen
  • Extra bewerking is altijd mogelijk, vraag via mail voor meer informatie!
  • Fotoshoot van ongeveer 30 min

Hoe lang duurt de iris fotoshoot?

De iris fotoshoot duurt 30 minuten. Vervolgens gaan wij aan de slag met de foto’s en bewerken ze zo dat ze ingelijst kunnen worden. Ook is het mogelijk om de iris foto op te hangen aan de muur in bijvoorbeeld je woonkamer, slaapkamer of hal. Binnen 4 werkdagen ontvang je jouw iris foto via de mail, je hoeft dus niet lang te wachten tot je het resultaat kunt bekijken!

Studio Koudijs Iris fotografie - Jouw iris als kunstwerk!

Wat is een Iris foto?

Een iris foto is een professionele foto van jouw iris. De iris is het gekleurde deel van jouw oog. Je iris foto wordt bewerkt met een zwarte achtergrond, dit geeft een mooi contrast met de kleur van jouw oog. We kunnen meerdere irissen in één foto plaatsen, zo ontstaat er een prachtig kunstwerk van de irissen van jou en je partner of het hele gezin.

Hoeveel kost een iris foto?

Een iris foto kost 60. Bij de iris fotoshoot zit namelijk standaard één foto inbegrepen van jouw iris. Kom je samen met je partner of met het hele gezin? Dan krijg je per persoon één foto van de eigen iris. Wil je een extra iris foto of een bewerkte foto van twee of meerdere irissen samen? Bekijk dan onze prijzenlijst voor de bijkomende kosten.

Iris fotografie Brabant

Kom jij uit Brabant en wil je niet te ver reizen voor jouw iris fotoshoot? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze studio zit in Den Bosch, gemakkelijk te bereiken met de auto en nabij de snelweg. Studio Koudijs is dé plek voor iris fotografie in Brabant. Benieuwd wat voor een soort fotoshoots wij nog meer doen? Bekijk dan ons volledige aanbod aan fotoshoots.

Dé fotograaf van 's-Hertogenbosch

Sinds 2015 is Studio Koudijs ontstaan, hier werken verschillende fotografen met langer dan 20 jaar werk ervaring als professioneel fotograaf. In deze tijd zijn er heel veel fotoshoot geweest, en zullen er nog meer komen. Van Gezin & familie fotoshoots tot en met Beauty & portret fotoshoots. Zie onze verschillende fotoshoots, zo kun je zien dat we van alle markten thuis zijn.

De fotografen uit ons team zijn van alle markten thuis maar wat belangrijker is dat fotografie echt onze passie is! Gezien onze ervaring zijn wij een begrip in onze branche onder onze namen Soowpictures en Soowcollective.

Contact

Wil je een fotoshoot inplannen of wil je meer informatie?

Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden!