Zakelijke portret

Fotoshoot

Is het tijd voor een nieuwe LinkedIn foto of wil je gewoon een zakelijk portret voor op social media of je website? Wij zorgen ervoor dat je een krachtige profielfoto krijgt die niet geforceerd is maar laat zien wie jij echt bent. Wij werken niet alleen in de studio maar ook op locatie!

Wat kost een nieuwe LinkedIn foto?

Zakelijk portret

Basis vanaf €60

 • Krijg 1 digitale foto van hoge resolutie
 • Je ontvangt altijd de foto’s in de hoogste resolutie die zijn gemaakt
 • Altijd mogelijk om extra foto’s bij te bestellen
 • Extra fotoafdrukken van 15×20 cm €12 per stuk
 • Extra digitale foto’s hoge resolutie €20 per stuk

Achteraf upgrade naar een ander pakket is altijd mogelijk

Zakelijk portret

Medium vanaf €85

 • Krijg 3 digitale foto’s van hoge resolutie
 • Je ontvangt altijd de foto’s in de hoogste resolutie die zijn gemaakt
 • Altijd mogelijk om extra foto’s bij te bestellen
 • Mogelijkheid om buiten te fotograferen
 • Extra fotoafdrukken van 15 x 20 cm €12 per stuk
 • Extra digitale foto’s hoge resolutie €20 per stuk

Achteraf upgrade naar een ander pakket is altijd mogelijk

Zakelijk portret

voor heel het bedrijf?

Zakelijke foto’s zijn belangrijk voor jouw bedrijf. Zakelijke foto’s moeten meteen de aandacht van je publiek trekken. Daarom moeten de foto’s passen bij jouw bedrijf. Wij zorgen voor zakelijke fotografie afgestemd op jouw wensen! Mocht je interesse hebben, dan kun je beste contact met ons opnemen voor verdere informatie.

Contact opnemen

Studio Koudijs zakelijk portret fotografie - De beste weergave van jouw persoonlijkheid!

Studio Koudijs is dé fotostudio in ‘s-Hertogenbosch waar jij moet zijn! Onze studio is gelegen in een mooi karakteristieke studio-loft. Op de 4e verdieping van de Mengfabriek hebben wij een mooie plekje weten te bemachtigen. Het monumentale pand ligt aan het water, en heeft veel bezienswaardigheden rondom het terrein. Wij hebben een fantastische uitkijk over de Diezen, kom gerust langs! StudioKoudijs is dé fotostudio van Den Bosch.

Sta je op het punt een carrière switch te maken, of ga je solliciteren op een hogere functie? Dan kan het goed van pas komen om een mooie zakelijk portret hebben. Dit is jouw eerst indruk, en die moet goed zijn. Een professionele zakelijke profielfoto laat jouw persoonlijkheid uitstralen en zal je zeker op weg helpen naar jouw succes! Wij weten precies hoe je overtuigende en sprekende profielfoto’s eruit moeten zien, dit zal helpen om jouw toekomstige werkgever te overtuigen!

Op zoek naar een nieuwe LinkedIn foto?

Ben je veel actief op LinkedIn, dan zal een professionele portret jouw profiel boosten. Het is goed om jezelf zo te presenteren aan een potentiële nieuwe klant of werkgever. Een goed zakelijke portret kan net dat verschil maken. Wij zorgen ervoor dat je ontspannen bent en geven je advies, wij coachen je door de shoot heen. Wij helpen je met een aantal poses zodat jij het beste naar voren komt. Al de foto’s worden na bewerkt in kleur, mocht je de foto toch in zwart-wit willen hebben is dat geen probleem. Stuur ons een mailtje dan gaan wij kosteloos aan de slag!

Tips voor een nieuwe zakelijk profielfoto

Wil je graag een zakelijke profielfoto maar weet je niet waar je moet beginnen? Wij geven je een aantal tips zodat jij de beste keuze kunt maken.

 • Ga voor professionaliteit, een foto maken met je  telefoon kan wel maar,  is het vaak toch nét niet. Met een professionele zakelijk profielfoto kun je lang vooruit en ziet een nieuwe klant of werkgever dat je er echt tijd en moeite in hebt gestoken!
 • Zorg voor geschikte kleding, passend bij jouw job.
 • Kleding hoeft niet altijd zwart of wit te zijn. Je kunt ook gaan voor bijvoorbeeld rustige natuur tinten.

Heb je liever een zakelijk portret op locatie?

Vind je het toch fijner om de fotoshoot op locatie te doen? Bijvoorbeeld aan jouw eigen bureau op kantoor! Neem gerust contact op dan kunnen we samen kijken naar jouw wensen. Een portret op locatie voegt veel details en structuur toe aan de foto. De omgeving kan een verhaal vertellen, en ook van toegevoegde waarden zijn aan jouw profielfoto. Je hoeft niet alleen te poseren, je kunt ook bezig zijn met een activiteit.

Zakelijk portret voor heel het bedrijf

Als je voor heel het bedrijf nieuwe zakelijke portretten wilt hebben, dan is het heel belangrijk dat we eenheid creëren. Als in de (personeels)foto’s te veel variatie zit, krijg je geen mooi samenhangend resultaat. Heb je veel plek binnen je bedrijfspand, dan kunnen wij ook op locatie komen. Wij gebruiken mobiele sets, zo creëren wij een professionele fotostudio. Liever je werknemers langs laten komen in onze studio? Wij hebben een groot parkeer terrein waar je je auto kwijt kunt, zo kan iedereen langs komen! Neem gerust contact op over de mogelijkheden.

Dé fotograaf van 's-Hertogenbosch

Sinds 2015 is Studio Koudijs ontstaan, hier werken verschillende fotografen met langer dan 20 jaar werk ervaring als professioneel fotograaf. In deze tijd zijn er heel veel fotoshoot geweest, en zullen er nog meer komen. Van Gezin & familie fotoshoots tot en met Beauty & portret fotoshoots. Zie onze verschillende fotoshoots, zo kun je zien dat we van alle markten thuis zijn.

De fotografen uit ons team zijn van alle markten thuis maar wat belangrijker is dat fotografie echt onze passie is! Gezien onze ervaring zijn wij een begrip in onze branche onder onze namen Soowpictures en Soowcollective.

Contact

Wil je een fotoshoot inplannen of wil je meer informatie?

Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden!