2 in 1 portret

Fotoshoot

Krijgen jullie vaak te horen dat jullie zo op elkaar lijken? Of juist helemaal niet? Met een 2 in 1 portret fotoshoot sta je er ongetwijfeld van versteld hoeveel gelijkenissen er zijn! Alle combinaties zijn mogelijk, denk bijvoorbeeld aan 2 zusjes, 2 broertjes, broer en zus, moeder en dochter, vader en zoon of juist vader en dochter. Voor een professioneel 2 in 1 portret kun je terecht bij Studio Koudijs in Den Bosch!

Wat kost een 2 in 1 portret fotoshoot?

2 in 1 portret

Vanaf €150

  • Tot en met 2 personen
  • Je ontvangt de foto’s altijd in de hoogste resolutie
  • 1 digitaal bestand met samengesteld portret
  • Altijd mogelijk om extra foto’s bij te bestellen
  • Afdrukken op professioneel fotomateriaal is altijd mogelijk, na te bestellen in onze fotostudio.

Duo portret

Met een duo portret, ook wel half om half portret genoemd, photoshoppen we twee foto’s zo naast elkaar dat ze mooi in elkaar overlopen. Zo kun je in één oogopslag zien hoe erg jullie op elkaar lijken. Een duo portret is erg leuk om te hebben, maar ook mooi om bijvoorbeeld op te hangen in je woonkamer of in een mooi lijstje neer te zetten op een schapje. Een duo portret maken doe je heel gemakkelijk bij Studio Koudijs!

3 in 1 portret

Vanaf €200

  • Tot en met 3 personen
  • Je ontvangt de foto’s altijd in de hoogste resolutie
  • 1 digitaal bestand met samengesteld portret
  • Altijd mogelijk om extra foto’s bij te bestellen
  • Afdrukken op professioneel fotomateriaal is altijd mogelijk, na te bestellen in onze fotostudio.

Studio Koudijs 2 in 1 portret fotografie - De mooiste foto's van jouw kids!

2 in 1 portret Brabant

Wil je graag een 2 in 1 portret laten maken samen met een familielid? Dan hoef je echt niet altijd ver te reizen! In onze fotostudio in Den Bosch laat je namelijk een prachtig 2 in 1 portret maken in Brabant. De studio is gemakkelijk te bereiken en er kan voor de deur geparkeerd worden. Kom je dus uit Brabant en ben je geïnteresseerd in een duo portret? Dan ben je bij Studio Koudijs aan het juiste adres!

Dé fotograaf van 's-Hertogenbosch

Sinds 2015 is Studio Koudijs ontstaan, hier werken verschillende fotografen met langer dan 20 jaar werk ervaring als professioneel fotograaf. In deze tijd zijn er heel veel fotoshoot geweest, en zullen er nog meer komen. Van gezin & familie fotografie tot en met Zakelijke portretten. Zie onze verschillende fotoshoots, zo kun je zien dat we van alle markten thuis zijn.

De fotografen uit ons team zijn van alle markten thuis maar wat belangrijker is dat fotografie echt onze passie is! Gezien onze ervaring zijn wij een begrip in onze branche onder onze namen Soowpictures en Soowcollective.

Contact

Wil je een fotoshoot inplannen of wil je meer informatie?

Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden!