Cake smash

Fotoshoot

Vier je binnenkort de eerste verjaardag van jouw kleintje? Dan wil je natuurlijk iets bijzonders doen! Deze mijlpaal willen ouders niet zomaar voorbij laten gaan, en hoe vier je zoiets speciaals nu beter dan door het vast te leggen tijdens een fotoshoot? Bij Studio Koudijs kun je terecht voor een professionele cake smash fotoshoot in Den Bosch. Jij neemt de taart mee, wij regelen de rest!

Wat kost een cake smash fotoshoot?

Cake smash fotoshoot

Basis vanaf €125

  • Fotoshoot van ongeveer 30 minuten
  • Krijg 2 gratis foto print van 15 X 20 cm
  • Krijg 5 digitale foto’s van hoge resolutie
  • Je ontvangt de foto’s altijd in de hoogste resolutie
  • Altijd mogelijk om extra foto’s bij te bestellen
  • Vergeet niet je eigen taart mee te nemen! Wij regelen de rest.

Achteraf upgrade naar een ander pakket is altijd mogelijk

Wat is een cake smash?

Een cake smash is letterlijk vertaald zoiets als “meptaartje”. Cake smash fotoshoots worden steeds populairder en zijn een leuke manier om de eerste verjaardag van je baby vast te leggen. Je dreumes krijgt een mooi versierd taartje voorgezet en mag deze met zijn of haar handjes op peuzelen. Dat zorgt natuurlijk voor een schattig tafereel, ideaal om zo’n bijzondere mijlpaal voor altijd mee te herinneren! Weet je dus niet wat te doen bij de eerste verjaardag? Een cake smash fotoshoot is de juiste keus!

Tips voor de cake smash fotoshoot

Tijdens de cake smash fotoshoot in onze studio in Den Bosch is het erg belangrijk dat je baby zich op zijn/haar gemak voelt. We willen natuurlijk vrolijke, lachende foto’s nemen en daar is een relaxte en blije baby voor nodig! Hieronder hebben we een aantal tips op een rijtje gezet voor een geslaagde cake smash fotoshoot:

  • Neem de lievelingsknuffel of een dekentje mee, dat helpt om je baby zich op zijn/haar gemak te laten voelen. 
  • Eigen speelgoed is heel handig om mee te nemen, zo kunnen we je kleintje rustig laten wennen aan de studio.
  • Neem eventueel verschillende outfitjes mee naar de fotoshoot, je hebt dan genoeg keuze om te wisselen van outfit. Het is geen probleem om de kleine even om te kleden!

Vergeet niet je eigen taart mee te nemen! Wij regelen de rest. Je kunt gaan voor een rustige taart zonder al te veel poespas, maar een vrolijk versierd taartje staat extra feestelijk!

Contact

Wil je een fotoshoot inplannen of wil je meer informatie?

Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden!