Op zoek naar professionals in fotografie? Dan ben je bij Studio Koudijs in Den Bosch aan het juiste adres!

Wij zijn de professionals op het gebied van fotografie!

Onze foto's kun je altijd blijven gebruiken

Fotografie is een mooie manier om bijzondere momenten vast te leggen en samen herinneringen te maken. De foto’s kunnen veelzijdig gebruikt worden, bijvoorbeeld om je huis te decoreren en nog persoonlijker te maken. Omdat wij de foto’s in een hoge resolutie en mooi bewerkt leveren kun je ze op iedere mogelijke manier gebruiken. Groot afgedrukt op canvas of dibond, een lijstje aan de muur of verwerkt in een fotoboek.

"Maar ik kan ook foto's maken met mijn telefoon."

Tegenwoordig maken we allemaal foto’s met onze smartphones, maar deze verdwijnen vaak ergens diep in de afbeeldingmappen om zo vergeten te worden. Erg zonde want op deze manier heb je nooit iets tastbaars. Af en toe foto’s laten afdrukken of verwerken in een fotoboekje kan daarom erg waardevol zijn. Want zeg nou zelf, hoe leuk is het om bij je ouders/opa & oma in die oude fotoboeken te bladeren?

Studio koudijs Gezin en familie fotoshoot

Foto laten printen

Heb je de foto’s laten maken voor een bijzondere gelegenheid? Ze zijn ook zeer geschikt om te gebruiken op uitnodigingen voor bijvoorbeeld een trouwfeest, jubileum of babyshower! Onze foto’s worden in de hoogste resolutie naar je toe verstuurd, zo heb jij volledige rechten en heb beste kwaliteit beeldmateriaal.

Onze fotoshoots