“Waardevolle herinneringen creëren en deze momenten vastleggen voor later is wat wij het liefste doen.”

Ben jij op zoek naar een professionele fotostudio?

Fotostudio gelegen nabij het centrum van 's-Hertogenbosch.

Studio Koudijs is een fotostudio gelegen nabij het centrum van Den Bosch. De studio is gevestigd in de Mengfabriek op de Tramkade, een plek waar veel creatieve bedrijven zijn gevestigd. Het terrein is voorheen voor industriële doeleinde gebruikt en de Mengfabriek heeft gediend als mengvoederfabriek, destijds heette deze fabriek de Koudijs fabriek. Onze fotostudio is als eerbetoon aan de geschiedenis van het pand hiernaar vernoemd.

Het stoere uiterlijk maakt de hedendaagse Tramkade een aantrekkelijke plek voor zomerfestivals, feestjes, terrasjes, creatieve bedrijven en natuurlijk fotoshoots.

Fotostudio Koudijs

Onze fotostudio in Den Bosch is vijf jaar geleden volledig gerenoveerd en we zijn erg trots op het resultaat. Een charmante, gezellige, stoere ruimte waar we dagelijks met veel plezier mooi werk creëren. Onze passie voor het fotografie vak is groot en dat is terug te zien in het eindproduct.

Onze fotostudio huren?

Ben jij een fotograaf en zoek je een fotostudio om te huren? Je kunt gerust contact met ons op nemen voor de mogelijkheden. Onze fotostudio is 7 dagen in de week open, van 9:00 tot 21:00 en is te huren inclusief alle flitsers en benodigdheden. Je auto kan geparkeerd worden op het terrein van de Tramkade. Waar je wel rekening mee kunt houden is dat we op de 4e etage zitten. Onze foto studio is makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer. Centraal station ‘s-Hertogenbosch zit op 13 minuten loop afstand.


Huur Studio is €48,- per uur excl. BTW en incl. gebruik flitsers

Contact

Onze fotoshoots