Bij de fotografen van Studio Koudijs kun je verschillende fotoshoots boeken. De hoofdcategorieën zijn Baby fotoshoot, Beauty & portret fotoshoot, Fotoshoot op locatie, Gezin & familie fotoshoot (ook voor koppels), Kids fotoshoot en Zakelijke portretten.

Ben jij op zoek naar een professionele fotograaf?

Bekijk hieronder onze categorieën met een kleine uitleg

Baby fotografie

Samen zetten we de tijd stil en zorgen voor een serie beelden die je voor altijd kunt koesteren. We maken er een leuke avontuur van, en zorgen met liefde voor jouw kleintje. Voor een baby, dreumes, peuter of kleuter fotoshoot kun je altijd bij Studio Koudijs terecht!

Meer informatie

Beauty & portret fotografie

Alles draait op jou vandaag! Met onze beauty & portret fotografie wordt onze fotostudio jouw podium, wij maken de coolste en mooiste foto’s van jou. We kunnen een windmachine gebruiken maar ook special effecten, zo maken we jouw fotoshoot echt speciaal!

Meer informatie
Studio Koudijs beauty en portret fotoshoot
Studio Koudijs beauty en portret fotoshoot

fotografie op locatie

Vind je een studio shoot niet zo leuk, en wil je liever naar buiten? Wij verzorgen ook fotoshoots op locatie, lekker in de natuur of in de stad? Als je geïnteresseerd bent in een fotoshoot op locatie mag je contact met ons opnemen. Dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.

Meer infomatie

Gezin & familie fotografie

Ben jij op zoek naar een leuk gezinsuitje? Bij ons kun je samen met het gezin of de familie mooie foto’s maken en een hele leuke tijd hebben met elkaar. Wij gaan samen op zoek naar liefdevolle, vrolijke en spontane momenten. Een perfect cadeau voor jezelf, je familie of vrienden.

Meer infomatie
Studiokoudijs Kids fotoshoot

Kids fotografie

Ah, wat worden ze toch snel groot! Het lijkt sneller en sneller te gaan. Het is tijd voor nieuwe foto’s, de fotoshoot wordt een ware belevenis. Wij maken betoverende foto’s die je voor altijd zult koesteren!

Meer informatie

Zakelijke portretten

Is het tijd voor een nieuwe LinkedIn foto of wil je gewoon een zakelijk portret voor op social media of je website? Wij zorgen ervoor dat je een krachtige profielfoto krijgt die niet geforceerd is maar laat zien wie jij echt bent. Wij werken niet alleen in de studio maar ook op locatie!

Meer infomatie