FAQ

Wij hebben een aantal tips die u zullen helpen met de voorbereiding:
• Voor de fotoshoot voeren wij altijd een gesprek met onze klanten om de wensen te achterhalen en om te kijken of de klant zichzelf heeft voorbereid. Doe onderzoek naar wat voor foto’s u graag wilt hebben. Neem bijvoorbeeld, voorbeelden mee doormiddel van uw telefoon.
• Neem uw favoriete outfit mee. U mag meerdere setjes meenemen zodat u tijdens de fotoshoot kunt wisselen van outfit. Denk hierbij ook aan accessoires en eventueel make-up.
• Belangrijkste van alles, wees vooral uzelf en neem goede zin mee.
Verder hoeft u zich geen zorgen te maken, wij zorgen ervoor dat u zich op uw gemak voelt en ontspannen bent. Ook zorgen wij voor wat te drinken.

De eerste foto’s die u ontvangt zullen licht bewerkt zijn. Tussen deze selectie zitten kleuren en zwart-wit foto’s als voorbeeld, als u een selectie heeft gemaakt geeft u die aan ons door.
Vermeld wel, welke foto’s u digitaal en/of geprint, gekleurd en/of in zwart-wit wilt ontvangen.

Op onze website hebben wij een online boekingssysteem, hierin kunt u datums en tijden zien waarop wij beschikbaar zijn. Vul uw persoonlijke informatie zo zorgvuldig mogelijk in, deze hebben wij nodig voor de afhandeling van de foto’s. Graag volledige adres en telefoon nummer vermelden.

Als alles is ingevuld, is uw boeking voltooid.

Link online boekingssysteem:
(https://studiokoudijs.nl/boek-nu/)

Nadat u zelf een selectie heeft gemaakt uit de online gallery, dient u een lijst met namen van de foto’s naar ons door te mailen. Door op een foto te klikken in de online gallery, krijgt u de naam van de foto te zien. Ik kunt zelf beslissen hoeveel foto’s u wilt kopen. Vermeld in de mail ook of de foto’s digitaal of geprint moeten worden.

De gekochte digitale foto’s versturen wij via WeTransfer, deze ontvangt u in een ZIP file. Een ZIP file dient eerst uitgepakt te worden in uw bestanden voor u deze kunt bekijken.

De foto prints versturen wij via de post.

Na afloop van de fotoshoot maken wij een selectie van de beste foto’s. Deze foto’s bewerken wij lichtjes, u ontvangt binnen 1-2 werkdagen een link via de mail van een online gallery.

Nadat u een keuze heeft gemaakt en de bestelling aan ons heeft doorgegeven, ontvangt u de foto’s binnen 1-2 werkdagen.

Bedankt voor uw interesse in ons.

U ontvangt na het boeken een bevestigingsmail met hierin de belangrijke informatie over de fotoshoot. Mogelijk kan de mail in uw spam box terecht komen.

Omdat de Tramkade groot is en onze studio verstopt zit zijn we moeilijk te vinden. Daarom is het goed om van tevoren ons routing filmpje te bekijken:
(https://studiokoudijs.nl/contact/)

Mocht u het toch nog verwarrend vinden, en u krijgt ons niet gevonden. Neem dan contact met ons op, dan komen wij er zo snel mogelijk aan!

06 14218127

Bestelde geprinte foto’s worden geprint op 15 x 20 cm. De digitale foto’s worden altijd verstuurd in high resolution. Mocht u een ander formaat digitale foto willen ontvangen, neem dan contact met ons op.

Het is mogelijk om de foto prints thuis online uit te kiezen, wij gebruiken hiervoor een online gallery.

De foto’s zijn gemarkeerd met een watermerk en kunnen niet gedownload worden.

Dit is helaas niet mogelijk, ook sturen wij de foto’s niet op in RAW formaat.

Bij het bij bestellen van foto’s is het mogelijk om online te betalen. De betaling handelen we af via de mail, veilig met een betalingsverzoek. Maar heeft u uw keuze al snel gemaakt dan kunt u in onze fotostudio pinnen.

Als u een foto bij ons koopt halen we standaard kleine imperfecties weg, wilt u dat niet?
Geef het dan aan. Mocht u de foto’s geleverd krijgen, en u ziet toch een kleine imperfectie die wij gemist hebben. Neem dan contact met ons op, dan gaan wij direct aan de slag om het te verbeteren.

Afhankelijk van het weer en voldoende licht hebben wij de mogelijkheid om de fotoshoot buiten uit te voeren. Onze fotostudio is gevestigd in een industriële omgeving.

Het is mogelijk om de fotoshoot op een andere locatie te doen. Echter komen hier extra kosten bij. Heeft u hier meer vragen over? Neem dan contact met ons op doormiddel van mail.

Onze fotostudio is gevestigd op de 4e verdieping van de Mengfabriek op de Tramkade. Omdat het terrein best moeilijk is qua routing hebben wij een filmpje op onze contact pagina. Onze studio is alleen bereikbaar via trappen.

Tijdens het boeken van een fotoshoot gaat u akkoord met onze privacy verklaring en onze algemene voorwaarden. Hierin staat dat wij gebruik mogen maken van de foto’s, alleen voor onze marketing of website.

Wilt u niet dat wij uw foto’s gebruiken voor onze website/marketing neem dan gerust contact met ons op.

Load More